LEADERSHIP MASTERMIND

Într-o lume în continuă schimbare, o lume în care cerințele sunt din ce în ce mai mari, susținerea reciprocă devine o necesitate.
În această realitate, cu domenii noi și o piață de business dinamică, principala caracteristică a proprietarilor și managerilor de afaceri este solitudinea. Fiind ultimul pe scara ierarhică, leader-ul se găsește deseori în poziția de a găsi soluții și de a rezolva probleme, de unul singur.
Crearea unei comunități de leadership, în care oameni cu poziții și probleme similare să se poată sfătui și să poată împărtăsi din experiența proprie, este o adiție logică a business-ului.

Indiferent de domeniul de activitate, mentoratul si schimbul de informatii si experiente pe care le creaza un context in care sa avem acces la oameni cu poziții similare sau de la profesioniști cu experiență din diferite domenii, sunt inestimabile.

LEADERSHIP MASTERMIND își propune crearea unei comunități de leaderi care să se susțină și să se ajute reciproc.
Prin participarea la cursurile pe care vi le punem la dispoziție puteți beneficia nu numai de sfaturile experților din diferite domenii- management, marketing, comunicare, HR, etc., dar și de experiența celorlalți cursanți.
Prin sesiunile de networking, încurajăm dezvoltarea relațiilor productive și schimbul de experiență.

Mădălina Ion

fondator Leadership Mastermind, este antreprenor cu o experiență de 15 ani pe piața de business din România.

Owner al Grădinițelor Butterfly și al start-upului EduBox, Mădălina este un om care a fost nevoit de-a lungul timpului să se adapteze și să se reinventeze pentru a se asigura că tot cea ce a construit este sustenabil si stabil.

Absolventa a Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti si a unui masterat de comunicare si PR, pentru a face față noilor provocări, și-a desvârșit educația urmând un program complex de Leadership la prestigioasa universitate Cambridge.

Pentru ca visul ei este sa creeze impact in educatie, dar si pentru ca de-a lungul timpului a contribuit la infiintarea unor asocieri de companii si lideri, Madalina a inteles nevoia liderilor de a nu fi singuri, de a putea invata unii de la ceilalti.

Asa a aparut ideea fondarii Leadership Mastermind in care a reunit mentori cu experienta aplicata care vor au de impartasit informatii tehnice dar si experiente concrete din viata lor profesionala.