CAND INCEPE?
  in data de
  10
  martie
  CAT DUREAZA?
  2-4 ore invatare si studiu saptamanal
  4
  saptamani online
  CAT COSTA?
  600EUR- dupa 10 februarie
  450
  € – Early bird
  TE INVAT SA DESCHIZI

  GRADINITA PROFITABILA

  Cursul cuprinde pas cu pas toate elementele de la motivatia initiala corecta care te poate indruma sa incepi un astfel de drum si trece prin toate etapele care sunt parcurse de un antreprenor la inceput de drum ca sa poata deschide gradinita.

  A incepe un demers de acest fel fara a avea informatii clare, tehnice si perspective mai putin tehnice, duce la un consum exagerat de energie, la multe greseli care ar putea fi intampinate fara probleme prin cunoastere si la cheltuieli suplimentare mult peste ceea ce este optim.
  Rolul cursului este sa stii pe ce drum pleci, de ce si cum, asa incat gradinita ta sa fie functionala si profitabila foarte repede.

  Mădălina Ion

  Fondator Leadership Mastermind, este antreprenor cu o experiență de 15 ani pe piața de business din România.

  Owner al Grădinițelor Butterfly și al start-upului EduBox, Mădălina este un om care a fost nevoit de-a lungul timpului să se adapteze și să se reinventeze pentru a se asigura că tot cea ce a construit este sustenabil si stabil.

  Absolventa a Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti si a unui masterat de comunicare si PR, pentru a face față noilor provocări, și-a desvârșit educația urmând un program complex de Leadership la prestigioasa universitate Cambridge.

  Pentru ca visul ei este sa creeze impact in educatie, dar si pentru ca de-a lungul timpului a contribuit la infiintarea unor asocieri de companii si lideri, Madalina a inteles nevoia liderilor de a nu fi singuri, de a putea invata unii de la ceilalti.

  Asa a aparut ideea fondarii Leadership Mastermind in care a reunit mentori cu experienta aplicata care au de impartasit informatii tehnice dar si experiente concrete din viata lor profesionala.

  1
  MODUL 1

  Introducere in lumea invatamantului. Ce inseamna sa ai gradinita si care sunt provocarile antreprenoriatului, dar si care sunt motivatiile corecte si incorecte care sa sustina drumul antreprenoriatului in invatamant. Motivatii corecte si incorecte pentru antreprenoriat in invatamant.

  2
  MODULUL 2

  De unde incep si cum continui? Cum aleg locatia potrivita si care sunt cele mai bune variante administrative de functionare dar si cum arata un plan de afaceri corect.

  3
  MODULUL 3

  Autorizari necesare si pasii pentru obtinerea lor.

  4
  MODULUL 4

  Stiinta dotarii si amenajarii spatiilor de invatamant. Cum gasesc cei mai buni angajati.